Selskaber
​Traditionelt dansk mad i eventyrlige omgivelser.

Hold jeres næste arrangement hos Brdr. Price

I historiske lokaler og central beliggenhed midt i Aalborg tilbyder vi spændende rammer til jeres arrangement. Hos Brdr. Price er det nemt at invitere gæster - både for private og for virksomheder. Uanset om der er tale om receptioner, jubilæer, kurser og firmafester eller bryllupper, konfirmationer og runde fødselsdage, sørger vi for at arrangementet bliver en vellykket oplevelse for både vært og gæster.

Vores køkken er kendt for det klassiske og internationale repertoire med råvarerne af høj kvalitet. vi er leveringsdygtige i gode vine og cocktails. og vores professionelle personale sikrer, ar arrangementet lever op til forventningerne. Har I særlige ønsker til underholdning, musik, dekoration eller andet, kan vi også være behjælpelige. Restauranten er placeret centralt i Aalborg, tæt på parkeringsmuligheder og offentlig transport.

Vores selskabsmenu kan bruges som inspiration til jeres arrangement. Menuen bliver sammensat i tæt dialog med vores køkkenchef og restaurantchef.

Selskabsmenu (fra 10 personer)

Menukort for selskaber her 
Groups menu here

Kontakt

Kontakt os for mere information på tlf. +45 3842 0056 / info.aalborg@brdr-price.dk

Arrangementer

Reception / Jubilæum / Kursus / Firmafest / Bryllup / Konfirmation / Fødselsdag / Show / Præsentation / Koncert / Business Dinner / Konference

Vi har åben hver dag.
Frokost kl. 12.00-15.30
Aften fra kl. 17.30

Der kan ikke reserveres bord i vores diner. I kommer bare, og vi finder et bord til jer!

Kontakt os for reservation, hvis I er et selskab på 20 personer og derover på info.diner@brdr-price.dk