Historie
Klassisk bistro køkken i historiske lokaler

Fra bankekød til kaviar

I vores barndomshjem fyldte maden meget uanset om det var frikadeller, sol over Gudhjem eller finere fransk madlavning.

Det lagde grunden til den madglæde, der har forfulgt os resten af livet. Dén vil vi forsøge at give lidt videre på vores restaurant. Kodeordene for os er hjemlighed, hygge og personlighed. Det skal ikke være finere end alle kan være med. Hvad vil vi servere? Alt det vi elsker selv.

Fra bankekød til kaviar.
Dybest set vil vi gerne prøve at skabe en restaurant, hvor vi selv ville have lyst til at komme og spise. Et sted med gedigen mad og god stemning - mere end et udtryk for den seneste restaurant-trend. Det er der andre, der er meget skarpere til end os. Vi vil bare prøve at få sovsen til at smage, som vi selv bedst kan lide den.

Vi glæder os til at se, om I også kan…!

Online booking er åben nu!

Der kan ikke reserveres bord i vores diner. I kommer bare, og vi finder et bord til jer!

Kontakt os for reservation, hvis I er et selskab på 20 personer og derover på info.diner@brdr-price.dk