10 års jubilæum
10 års jubilæumsmiddag hos Brdr. Price Rosenborggade

10 års jubilæum

UDSOLGT!


Vores store, runde jubilæum skal fejres med et brag af en aften - d. 2. december 2021.
Vi byder indenfor til en aften med højt humør, bobler, vin og ikke mindst en formidabel 10-retters jubilæumsmenu🍴
 
Adam og James er aftenens værter og vil tage dig igennem 10 års historie, anekdoter og smagsoplevelser fra restauranten i den gamle "KFUM borg" ✨
 
Køb billet  

UDSOLGT!

10-retters jubilæumsmenu inkl. vinmenu, kaffe og vand

SNACKS
Frisk østers med White Sturgeon Caviar fra ROGN 4 slags chips
Prices skinke
Champagne N.V. Grand Cru Bouzy, André Clouet

FORRETTER
ISLANDSK RØGET LAKS
Med peberrodscreme, grønkål og frisk lakserogn fra Fjord. 2018 Zeltinger Sonnenuhr, Spätlese Trocken, Markus Molitor

CARPACCIO
Som på Harry’s Bar i Venedig. Papirtynde skiver oksekød af dansk kødkvæg fra Kildegaarden med kryddermayonnaise.
2019 Langhe Nebbiolo, Bruno Rocca

RØRT TATAR A LA MINUTE
Af dansk kødkvæg fra Kildegaarden. Rørt med æggeblomme, kapers, peberrod, grov sennep, cornichoner og krydderurter. Hertil Baerii Caviar fra ROGN.
2019 Chassagne Montrachet Rouge, Sylvian Morey

MELLEMRETTER
INDBAGT PIGHVAR
Pighvarfilet indbagt i butterdej med julienne af porrer og gulerod. Serveres med safran beurre blanc. 2019 Saint Aubin, 1. Cru, Sur le Sentier du Clou, Joannes Violot-Guillemard

JAMES’ PORRESTRUDEL MED MORKLER
Porrer, morkler og flødesauce.
2019 Chateauneuf-du-pape Blanc, Chante Perdrix

HOVEDRETTER
SPANSK SORTFODSGRIS
Serveres med en kraftig sky med røget marv, persille, estragon, skalotteløg samt høvlet vintertrøffel. 2017 Barolo, Leonardo, Dario Stroppiana

BEEF WELLINGTON
Krogmodnet dansk oksehøjreb fra Kildegaarden. Farseret med svampe og indbagt butterdej. Serveres med trøffelsauce samt salat af grønkål og haricot verts.
2014 Chateau Malescor Saint Exupery, Margaux 3. Cru

OST
BRIE DE MEAUX

Med fyld af vintertrøffel. Serveres med syltede valnødder og smørristet rugbrød. N.V. Chateau de Montifaud, Pineau des Charentes

DESSERT
VANILJEIS MED VALRHONA CHOKOLADESAUCE
Vaniljeis serveret med varm chokoladesauce lavet på mørk Valrhona chokolade. 2003 Colheita, Quinta St. Eufemia

KAFFE/THE MED SØDT

 
10-retters menu inkl. vinmenu, kaffe og vand
kr. 2.500 per person.
 
Køb billet  

UDSOLGT!

 
 

For reservation til mere end 10 personer. Venligst kontakt os på mail: info.rosenborggade@brdr-price.dk eller telefon 38 42 22 55.

Vi ser frem til at byde velkommen.

HOLD JERES FEST HOS OS!
Uanset, om du skal holde fødselsdag, konfirmation, reception, jubilæum, firmafest eller bryllup, sørger vi for en vellykket oplevelse for både vært og gæster.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud og mere information på mail: info.rosenborggade@brdr-price.dk eller telefon 38 42 22 55

For reservation til mere end 10 personer. Venligst kontakt os på mail: info.tivoli@brdr-price.dk eller telefon 38 42 22 55.

Vi ser frem til at byde velkommen.

 

Der kan reserveres bord i tidsrummet 16.30 - 17.30.
Kommer du før eller efter, så behøver du ikke booke bord - vi finder bare et bord til jer!

Kontakt os på info.diner@brdr-price.dk for reservation, hvis I er et selskab på 10 personer og derover.

 

 

 

For reservation til mere end 10 personer. Venligst kontakt os på mail: info.aalborg@brdr-price.dk eller telefon 38 42 22 55.

Vi ser frem til at byde velkommen.

HOLD JERES FEST HOS OS!
Uanset, om du skal holde fødselsdag, konfirmation, reception, jubilæum, firmafest eller bryllup, sørger vi for en vellykket oplevelse for både vært og gæster.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud og mere information på mail: info.aalborg@brdr-price.dk eller telefon 38 42 22 55

 

 

For reservation til mere end 10 personer. Venligst kontakt os på mail: info.herning@brdr-price.dk eller telefon 38 42 22 55.

Vi ser frem til at byde velkommen.

HOLD JERES FEST HOS OS!
Uanset, om du skal holde fødselsdag, konfirmation, reception, jubilæum, firmafest eller bryllup, sørger vi for en vellykket oplevelse for både vært og gæster.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud og mere information på mail: info.herning@brdr-price.dk eller telefon 38 42 22 55

Der kan reserveres bord i tidsrummet 16.30 - 17.30.
Kommer du før eller efter, så behøver du ikke booke bord - vi finder bare et bord til jer!

Kontakt os på info.diner@brdr-price.dk for reservation, hvis I er et selskab på 10 personer og derover.