Historie
DAB3BE

Historie

 • Restaurant Aalborg
 • Restaurant Aalborg
 • Restaurant Aalborg
 • Restaurant Aalborg

Vi fik madglæden ind med modermælken


I flere århundreder har Price-slægten bestået af kreative godtfolk; artister, balletdansere, teaterkunstnere og i vores tilfælde komponister og manuskriptforfattere. Alle med en stor appetit på livets og ikke mindst bordets glæder.

Vi plejer selv at sige, at vi kommer fra et hjem med klaver og komfur, hvor maden fyldte ualmindeligt meget, uanset om der blev serveret frikadeller, sol over Gudhjem eller finere fransk madlavning. Det har vi vores far John Price at takke for, idet han delte generøst ud af sin viden og passion ved både spisebordet, i bogform og i fjernsynet. Hans begejstring for måltidet og den gode smag har fulgt os hele livet, og det er den, vi gerne vil dele ud af i vores restauranter.

Vores rejse som restauratører begyndte i Rosenborggade, og siden har vi udvidet med restauranter i det meste af landet. Nøgleordene for restauranterne er hjemlighed, hygge og personlighed. Vi ønsker først og fremmest at sprede den madglæde, vi selv er vokset op med, og serverer derfor alt det vi selv elsker i omgivelser, der afspejler vores families kreative åre.

 

Brdr. Price Aalborg

 

C.W. Obels Plads er et af de hyggeligste torve i Aalborg på grund af dets toppede brosten og charmerende gamle huse med Brix's gård som et af de smukkeste. Selve restaurantlokalet er hyggeligt og overskueligt med plads til omkring 80 gæster, og så er der naturligvis de udendørs pladser, som kommer i spil om sommeren.

Aalborg blev vores første restaurant i Jylland. Både fordi James har et nært forhold til byen efter sine mange besøg med Cirkusrevyen, men også fordi det helt rette historiske lokale bød sig til i centrum af byen.

Restaurant Aalborg
Restaurant Aalborg

Historien bag

 

Tilbage i slutningen af 1700-tallet åbnede Christen Winther en tobaksfabrik på grunden, og den skulle med tiden blive nordens største, men i 1898 – efter en brand ­­­– flyttede fabrikken ud til industrikvarteret i vestbyen. Hjørnet af C.W. Obels Plads 16, hvor restauranten i dag ligger, fungerede dog længe som tobaksudsalg, mens der på selve torvet lå slagterboder.

I dag er torvet åbnet op, og der er masser af liv og stemning. Om vinteren bliver der anlagt skøjtebane på pladsen, og om sommeren blomstrer udendørsserveringen på de mange caféer og restauranter. Det er i sandhed et hyggeligt mødested, hele året rundt!

Et udvalg af det bedste!

Spis, oplev eller hold dit selskab

 • Restaurant Aalborg

  Restaurant

  Hos Brdr. Price hylder vi det dansk-franske køkken til frokost og aftenen.

  Menu
 • Restaurant Aalborg

  Events

  Vi har samlet alle vores arrangementer, events og skønne madoplevelser. Intet er værd at misse.

  Events
 • Restaurant Aalborg

  Selskaber

  I historiske lokaler med højt til loftet tilbyder vi spændende rammer til dit arrangement.

  Selskaber

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder...

Tilmeld nyhedsbrev