Tivoli

Nytårsaften kan ikke fejres bedre...

NYTÅRSMENU


BOBLER & SNACKS

Saltet kammusling og østersmayo
Rørt tatar med pocheret vagtelæg
Kyllingechips med svampemayo

BOBLER: N.V. Champagne, Brut, Carte Blanche, Bernard Remy


FORRET

Hummersalat med bisque vinaigrette. Salat af knoldselleri, ristede hasselnødder og toast Melba

HVIDVIN: 2019, Pinot Blanc, Einstern, Markus Molitor


MELLEMRET

Dampet torsk med stuvet spinat, sauce creme med muslinger og Baerii Caviar fra Rogn.

HVIDVIN: 2016 Haut Cotes de Nuits, Les Martennes, Pierre Naigeon


OPFRISKER

Gin, Tonic, Agurk og peber


HOVEDRET

Oksemedaljon af krogmodnet dansk højreb fra Kildegaarden. Serveres med pomme Anna og trøffelsauce, samt salat af grønkål og haricot verts.

RØDVIN: 2019, Chateauneuf-du-Pape, Domaine Cote del'Ange


DESSERT

Brdr. Prices nytårsdessert med Valrhona chokolade.
Kaffe

SØD VIN: 2013, LBV, Port, Quinta de Sta.Eufêmia

Godt nytår!


NYTÅRSMENU PER PERSON KR. 1.995

Inkl. bobler, vinmenu, kaffe & mineralvand

1.795 per person med non-alkoholisk drikkemenu

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder...