SNACKS
Kyllingechips med svampemayo
Rørt tatar med pocheret vagtelæg
Saltede kammuslinger med østersmayo
CHAMPAGNE: Champagne Brut, La Particulière, Baron Albert, Charly-sur-Marne, Frankrig
SAFT: Offentliggøres snarest
FORRET
Hummersalat med bisque vinaigrette. Salat af knoldselleri, ristede hasselnødder og toast Melba
HVIDVIN: 2021, Riesling 1763, Gutswein, Weingut K. F. Groebe, Rheinessen, Tyskland
SAFT: Offentliggøres snarest
MELLEMRET
Dampet torsk med stuvet spinat, sauce creme med muslinger og Baerii Caviar fra Rogn.
HVIDVIN: 2022, Bourgogne Aligote, Cuvee Passion, Domaine Rion, Bourgogne, Frankrig
SAFT: Offentliggøres snarest
OPFRISKER
Champagne, lime og peber
HOVEDRET
Beef Wellington af krogmodnet dansk højreb fra Kildegaarden. Farseret med svampe og indbagt i butterdej. Serveres med trøffelsauce samt salat af grønkål og haricot verts.
RØDVIN: 2019 Sichel Margaux, Famille Sichel, Bordeaux, Frankrig
SAFT: Offentliggøres snarest
DESSERT
Brdr. Prices nytårsdessert med Valrhona chokolade.
Kaffe
SØD VIN: N.V., Banyuls Tradition 4 Ans d´'age, Domaine Vial Magneres, Languedoc
SAFT: Offentliggøres snarest
Arrangementet slutter kl. 23:30
Godt nytår!
NYTÅRSMENU
1.150 per person
Tilkøb af drikkepakke med bobler, vin, kaffe og vand 845
Tilkøb af non-alkoholisk drikkepakke 645