SNACKS
Kyllingechips med svampemayo
Saltede kammuslinger og østersmayo
Rørt tatar med pocheret vagtelæg
BOBLER: N.V., Grande Reserve, Bouzy, Grand Cru, André Clouet
SAFT: Rabarber, rosa-peber, tonic & soda
FORRET
Hummersalat med bisque vinaigrette. Salat af knoldselleri, ristede hasselnødder og toast Melba
HVIDVIN: 2022, Riesling, Kabinett, Kreuznacher Rosenheck, Weingut in den Zehn Morgen
SAFT: Gourmetdrik, White, Kombucha, Arensbak
MELLEMRET
Dampet torsk med stuvet spinat, sauce creme med muslinger og Baerii Caviar fra Rogn.
HVIDVIN: 2021, Aligoté, Barder Mimeur
SAFT: Citron, timian, grape
OPFRISKER
Gin, Tonic, Agurk og peber
HOVEDRET
Beef Wellington af krogmodnet dansk højreb fra Kildegaarden. Farseret med svampe og indbagt i butterdej. Serveres med trøffelsauce samt salat af grønkål og haricot verts.
RØDVIN: 2015, Gigondas, Le Grand Montmirail, Domaine Brusset
SAFT: Gourmetdrik, Rød, Kombucha, Arensbak
DESSERT
Brdr. Prices nytårsdessert med Valrhona chokolade.
Kaffe
SØD VIN: 2021, Bigaro, Rosato, Elio Perrone
SAFT: Kirsebær og mandel
Arrangementet slutter kl. 23:30
Godt nytår!
NYTÅRSMENU PER PERSON 1.150
Tilkøb af drikkepakke med bobler, vin, kaffe og vand 845
Tilkøb af non-alkoholisk drikkepakke 645