Skål for Livet | Ølsalg i en god sags tjeneste – Brdr. Price
F0E1CE

Skål for Livet

Team Rynkeby Teamet

Ølsalg til fordel for Børnecancerfonden

 

Brdr. Price er ikke blot en kæde af tre restauranter, det er også et brand med holdninger, der er rodfæstet i de værdier, brødrene Adam og James Price er vokset op med. Nogle af de værdier er mangfoldighed og åbenhed – både over for smage og mennesker – og at samle folk om begivenheder, der taler ind i deres fars mantra om ”Mad, mennesker & meninger”.

Derfor er det oplagt for Brdr. Price at støtte Team Rynkeby og Projektet ”Skål for Livet”, der samler ind til Børnecancerfonden gennem salg af velsmagende øl. 

Fadøl i Tivoli – i den gode sags tjeneste

 

Når du besøger Brdr. Price i Tivoli på en fredag – eventuelt i forbindelse med Fredagsrock – skal du kigge efter vores nye udendørsbar. Her sælger vi iskolde fadøl fra Fur Bryghus, der giver en god smag i munden på mere end én måde. Hver gang du køber en øl, går der nemlig et beløb til Børnecancerfonden i forbindelse med Team Rynkebys Skål for Livet-projekt. 

Udendørsbaren åbner ved første Fredagsrock i Tivoli, der bliver afholdt den 14. april. 

Skål For Livet. Fadøl. Brdr. Price
Skål For Livet, Ølsalg

Sammen om den gode s(m)ag


Som en del af projektet sælger alle Brdr. Prices restauranter ølserien MOD, der er skabt i samarbejde mellem Team Rynkeby, Fur Bryghus og Designskolen Kolding. En gaveæske koster 135 kr. og indeholder udover de tre øl MIG, OS og DEM også et gavekort til Skovtårnet hos Camp Adventure.

Øllene kan også købes enkeltvis til 85 kr. stk. Køber du en gaveæske eller øl, er du med til at skabe et godt liv for de børn, der hvert år rammes af kritiske sygdomme.

(Gælder så længe lager haves)

Send smilet videre...

Hør vores Operations Manager fortælle mere om projektet. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder...

Tilmeld nyhedsbrev