Selskab i Herning | Hold dit arrangement hos os – Brdr. Price

Selskab i Herning

Menu | Kontakt

Rammerne


Privat selskabslokale:
Max 48 personer 
Restauranten: Max 150 personer

For selskaber fra 9 personer skal der bestilles enslydende menu til hele selskabet. 

Kontakt os på: info.herning@brdr-price.dk eller +45 3842 2220.

 • Historiske rammer i hjertet af Herning

Brdr. Price restaurant
 • Den gamle rødstensbygning på Torvet i Herning emmer af sjæl og unikke detaljer – inde såvel som ude. Tidligere husede bygningen en bank, men siden 2017 har vi hos Brdr. Price kunne byde indenfor til restaurantbesøg og selskaber i den historiske bygning.

 • Skal vi lægge hus til dit næste selskab med familien, vennerne eller arbejdet? Hvad enten du skal holde reception, møde, bryllup eller fødselsdag har vi rammerne og menuen, der kan yde arrangementet retfærdighed.   

Brdr. Price restaurant

Hold dit arrangement i en af byens flotteste bygninger

 

Du kender måske brødrene fra fjernsynet eller fra besøg i vores restauranter, men vidste du, at vi også råder over Hernings mest personlige selskabslokale, som du kan leje til dit næste arrangement?

Uanset anledningen er Brdr. Price ensbetydende med godt værtskab, skønne historiske omgivelser og gastronomi i særklasse. Med restaurant, selskabslokale i direkte forlængelse og en stor udendørs terrasse kan vi huse både intime selskaber og store arrangementer med helt op til 175 spisende gæster.

Med lokalet på plads, er der kun tilbage at tage stilling til menuens indhold, og så ellers nyde værtsrollen og hinandens selskab over de mange smagfulde retter serveret af vores dygtige personale.

 • Hele restauranten

  Vores private selskabslokale og restaurant ligger i fin forbindelse til hinanden og giver derfor god mulighed for at have mange gæster. Hele restauranten inklusive pejsestuen og terrassen giver et væld af muligheder for at huse selskab, fest, receptioner og meget andet. Her er fint plads til 175 gæster til spisning. Til receptioner, hvor serveringerne foregår stående og terrassen er i brug, har vi plads til endnu flere.

 • Værtskab

  Vi skræddersyr arrangementet i tæt samarbejde med dig som vært. Vi byder gerne ind med vores erfaringer og kommer med gode idéer til serveringer og indslag. Har du særlige ønsker til underholdning, musik, bar, dekorationer eller andet, er vi selvfølgelig også behjælpelige med idéer og eksekvering.

 • Køkken og bar

  Brødrene er kendt og elsket fra programmerne ”Spise med Price”, hvor de prøver kræfter med retter fra hele verden. I vores restaurant i Herning er køkkenet dog kendetegnet ved en dansk-fransk bistrotradition med råvarer af høj kvalitet. Tilgangen er, at maden skal være smag- og karakterfuld, og så skal er være rigeligt af den – præcis som brødrene kan lide. Vi er desuden leveringsdygtige i gode vine og cocktails til at fuldende smagsoplevelsen.

Selskabslokaler der emmer af Hernings historie og sjæl

 

Restauranten i Herning afspejler brødrenes drøm om et ægte fransk-inspireret brasserielokale. Der er en statelig følelse med højt til loftet og en bar, hvor gæsterne kan nyde et glas og følge med i, hvad der sker i køkkenet.

Ønsket var fra startet at fremhæve Hernings særlige kendetegn i indretningen. Som en hyldest til byens tekstilindustri fik James den idé at pryde væggene med kunsthåndværkeren Povl Kjers berømte ”rokkefår”, der nu bevæger sig igennem i restauranten. Over den flotte marmorkamin hænger Adams bidrag, nemlig en vaskeægte Herning-hjort, skudt i Jyndevad Skov.

De lokale genstande har dog også fået selskab af kunst fra brødrenes barndomshjem, som er tradition i restauranterne, og de mange personlige genstande er med til at give lokalerne en hyggelig og hjertevarm atmosfære.

 • Restaurant Herning
 • Restaurant Herning
 • Restaurant Herning
 • Restaurant Herning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder...

Tilmeld nyhedsbrev