Leverandører | De leverer til vores restauranter – Brdr. Price
#Fcf9f2

Leverandører

Brdr. Price restaurant

Leverandører


Vi mener, at lokale, sæsonbetonede råvarer er en langt større luksus end importerede og eksotiske grøntsager og udskæringer nogensinde bliver. At små lokale producenter er værd at støtte op om. At dyrevelfærd giver bedre produktioner, og at et fokus på madspild gør os til bedre håndværkere. Når man serverer et enkelt, klassisk bistrokøkken, som vi gør i vores restauranter i København og Herning, så kræver det noget af råvarerne.

Vi kan godt lide, at kødet får lov til at spille den absolutte hovedrolle, men så skal bøffen til gengæld også være helt i orden. Mør, naturligvis, præcist stegt og intens i sin smag af velmodnet oksekød. Den samme interesse og omhu gælder naturligvis også for restaurantens øvrige råvarer. Grøntsager, der smager af noget fra ordentlige producenter, frisk fisk og skaldyr fra leverandører, vi stoler på.

Derfor er vi også meget bevidste om, hvem der får lov til at levere til vores restauranter i København og Herning, og du kan læse mere om udvalgte samarbejdspartnere her. 

 • Copenhagen Distillery

  Copenhagen Distillery blev stiftet i 2014 af Henrik Brinks, Örn Ólason, Esben Jørgensen og Anders M. Frandsen. Deres første produkt var den honningbaserede ‘dry gin’, og i dag producerer destilleriet flere typer gin, snaps, akvavit, likør, bitter og whisky.

  Læs mere

 • Kildegaarden

  Med udgangspunkt i kærlighed til dyrene og den danske natur arbejder Gitte og Erik Skovsgaard målrettet med at producere dansk kødkvæg af høj kvalitet. De har indført en række krav baseret på, at dyrene lever så naturligt som muligt i den danske natur. Alt sammen for at give dyrene den optimale opvækst – og for dermed at skabe en langt bedre kødkvalitet af det danske kødkvæg ”Kildegaarden”.

  Læs mere

 • Rogn

  Tætte og stærke bånd til dygtige samarbejdspartnere gør ROGN i stand til at tilbyde caviar fra de bedste producenter både i og udenfor Europa. Hvad enten det er traditionelt forarbejdet caviar eller specielle selektioner, så leverer de en høj kvalitet, modnet som behørigt, men altid frisk – og aldrig pasteuriseret.

  Læs mere

 • Thise Mejeri

  I dag virker det uforståeligt, men da Thise Mejeri bliver grundlagt i 1988, var der ingen, der turde satse på økologi. Hverken politikere, butikker eller mejeriselskabere. Alligevel satte syv naive øko-idealister sig omkring et spisebord en sen aften i Nordvestjylland, og besluttede sig for sammen med en mejeribestyrer fra et mindre landsbymejeri, at starte Thise Mejeri.

  Læs mere

 • Svendborg Gourmetgris

  Svendborg gourmetgris fra Svendborg Slagtehus A/S er en stor og kødfuld lokal gris med saft og kraft. Slagterprocessen er nænsom, og kødets udseende og smag er i en klasse for sig. Gourmetgrisene er udvalgt blandt de bedste grise i vægtkategorien 75-90 kg. Den er stor, og når den er slagtet, køles den langsomt ned på krog og modnes derved naturligt. Det giver kødet et mørkere udseende, og en intens og fyldig smag og samt en perfekt svær.

 • Fjord

  Torsk, sild, tun, havkat, laks, østers, hummere og meget, meget andet. Fjord henter de bedste og mest friske fisk og skaldyr hjem til Brdr. Price. Hos Fjord er der fokus på kvalitet i alt, hvad de beskæftiger sig med. For at kunne leve op til dette, sørger de b.la. for at have kortest mulig transport fra fangst til bord.

  Læs mere

 • Brdr. Price restaurant
 • Brdr. Price restaurant
 • fransk bistro
 • Spisested københavn k