#Fcf9f2

Leverandører

Brdr. Price restaurant

Leverandører


Vi mener, at lokale, sæsonbetonede råvarer er en langt større luksus end importerede og eksotiske grøntsager og udskæringer nogensinde bliver. At små lokale producenter er værd at støtte op om. At dyrevelfærd giver bedre produktioner, og at et fokus på madspild gør os til bedre håndværkere. Når man serverer et enkelt, klassisk bistro køkken, som vi gør i vores restauranter, så kræver det noget af de råvarer, der spiller hovedrollen.

Vi kan godt lide at kødet får lov at få den absolutte hovedrolle, men så skal bøffen til gengæld også være helt i orden. Mør, naturligvis, præcist stegt og intens i sin smag af velmodnet oksekød. Den samme interesse og omhu gælder naturligvis også for restaurantens øvrige råvarer. Den rigtige kartoffelsort med det rigtige indhold af stivelse til vores pomfritter. God jordnøddeolie til at friere dem i. Grøntsager der smager af noget fra ordentlige producenter, frisk fisk og skaldyr fra leverandører, vi stoler på.

Råvarer der er stolthed omkring.

  • Kildegaarden

    Med udgangspunkt i kærlighed til dyrene og den danske natur arbejder Gitte og Erik Skovsgaard målrettet med at producere dansk kødkvæg af høj kvalitet. De har indført en række krav baseret på at dyrene lever så naturligt som muligt i den danske natur. Alt sammen for at give dyrene den optimale opvækst – og for dermed at skabe en langt bedre kødkvalitet af det danske kødkvæg ”Kildegaarden”.
    Læs mere

  • Copenhagen Distillery

    Copenhagen Distillery blev stiftet i 2014 af Henrik Brinks og Anders M. Frandsen, Esben Jørgensen og Ørn Ólason fra designbureauet Thank You Studio. Deres første produkt var den honningbaserede ‘dry gin’, og i dag producerer destilleriet flere typer gin, snaps, akvavit, likør, bitter og whisky.
    Læs mere

  • Rogn

    Tætte og stærke bånd til dygtige samarbejdspartnere gør ROGN i stand til at tilbyde caviar fra de bedste producenter både i og udenfor Europa. Hvad enten det er traditionelt forarbejdet caviar eller specielle selektioner, så leverer vi en høj kvalitet, modnet som behørigt, men altid frisk – og aldrig pasteuriseret.
    Læs mere

  • Thise Mejeri

    I dag virker det uforståeligt, men da Thise Mejeri bliver grundlagt i 1988, er der ingen der tør satse på økologi. Hverken politikere, butikker eller mejeriselskaberne.

    Alligevel sætter syv naive øko-idealister sig omkring et spisebord en sen aften i Nordvestjylland, og beslutter sig sammen med en mejeribestyrer fra et mindre landsbymejeri, for at starte Thise Mejeri.

    Læs mere

  • Danske frilandssnegle

    Danske frilandssnegle er historien om to ildsjæle, der forfulgte en drøm om at kombinere et liv i naturen med at være selvstændig. Ditte og Carsten har nu en sneglefarm ved Roskilde som de lægger alt deres hjerteblod i.

    Læs mere

  • Svendborg Gourmetgris

    Svendborg gourmetgris fra fra Svendborg Slagtehus A/S en stor og kødfuld lokal gris med saft og kraft. Slagterprocessen er nænsom, og kødets udseende og smag er i en klasse for sig. Gourmetgrisene er udvalgt blandt de bedste grise i vægtkategorien 75-90 kg. Den er stor, og når den er slagtet, køles den langsomt bed på krog og modnes derved naturligt. Det giver kødet et mørkere udseende, og en intens og fyldig smag og ekstraordinær perfekt svær.

  • Fjord

    Torsk, sild, tun, havkat, laks, østers, hummere og meget, meget andet. Fjord henter de bedste og friskeste fisk og skaldyr hjem til Brdr. Price.

    Hos Fjord er der fokus på kvalitet i alt, hvad de beskæftiger sig med. For at kunne leve op til dette, sørger de b.la. for at have kortest mulig transport fra fangst til bord.

    Læs mere

  • Brdr. Price restaurant
  • Brdr. Price restaurant
  • fransk bistro
  • Spisested københavn k