Vi plejer at sige, at vi kommer fra et hjem med klaver og komfur, hvor teater og mad fyldte stort set alle samtaler – og sådan forholder det sig sådan set stadig. Ved siden af vores karrierer som manuskriptforfatter og kapelmester dyrker vi maden og den gode smag, præcis som vores far, John Price, lærte os.
Den interesse har blandt andet ført til tv-programmerne ”Spise med Price”, hvor vi inviterer seerne hjem i vores egne køkkener og deler ud af den madglæde, der er en vigtig brik i vores søskendeforhold. Vi er ikke uddannede kokke, men deler en interesse, hygger os og konkurrerer på venskabelig vis, hvilket har vist sig at være en succesformel.
På baggrund af programmerne fik vi blod på tanden i forhold til at åbne vores egen restaurant, så seerne virkelig kunne få lov til at spise med Price. Startskuddet på vores rejse blev restauranten i Rosenborggade, og siden har vi udvidet med restauranter i hele landet. Vi er dog ikke en kæde, det er vigtigt for os, at hver restaurant har sit eget særpræg og tager udgangspunkt i omgivelserne – hvad end det er i Tivoli eller på Torvet i Herning.
Det, der binder vores restauranter sammen, er nøgleordene hjemlighed, hygge og personlighed. Vi ønsker først og fremmest at videregive den madglæde, vi selv er vokset op med, og serverer derfor alt det vi selv elsker, fra bankekød til kaviar, i omgivelser præget af vores families kreative udtryk.
Det var ikke bare mad
Vi var en familie, der elskede at gå ud at spise. Det var højt hævet over at være en praktikalitet, der skulle overstås lidt hurtigt, fordi vi var sultne, og bare skulle have noget at spise. Vi skulle aldrig "bare" have noget at spise. Vi skulle “på restaurant". Det var en oplevelse. Det var et ritual. Valget af restaurant var aldrig ligegyldigt.
Fra bankekød til kaviar
Dybest set vil vi gerne prøve at skabe en restaurant, hvor vi selv ville have lyst til at komme og spise. Et sted med gedigen mad og god stemning - mere end et udtryk for den seneste restaurant-trend.