Presse | Besøg vores presserum her – Brdr. Price
F0E1CE

Presse

Kort om Brdr. Price


Vi plejer at sige, at vi kommer fra et hjem med klaver og komfur, hvor teater og mad fyldte stort set alle samtaler – og sådan forholder det sig sådan set stadig. Ved siden af vores karrierer som manuskriptforfatter og kapelmester dyrker vi maden og den gode smag, præcis som vores far, John Price, lærte os.

Den interesse har blandt andet ført til tv-programmerne ”Spise med Price”, hvor vi inviterer seerne hjem i vores egne køkkener og deler ud af den madglæde, der er en vigtig brik i vores søskendeforhold. 

På baggrund af programmerne fik vi blod på tanden i forhold til at åbne vores egen restaurant, så seerne virkelig kunne få lov til at spise med Price. Startskuddet på vores rejse blev restauranten i Rosenborggade, og siden har vi udvidet med restauranter i hele landet. 

Det, der binder vores restauranter sammen, er nøgleordene hjemlighed, hygge og personlighed. Vi ønsker først og fremmest at videregive den madglæde, vi selv er vokset op med, og serverer derfor alt det vi selv elsker, fra bankekød til kaviar, i omgivelser præget af vores families kreative udtryk. 

 

Brdr. Price restaurant
Brdr. Price restaurant

Pressefotos


Download pressefotos til fri afbenyttelse her

Alle fotos skal krediteres korrekt, dvs. ud fra formen "fotografens navn, Brdr. Price".

Mangler du noget? Kontakt os endelig, så finder vi det rette motiv. 

Pressekontakt


Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores marketingafdeling på mail marketing@brdr-price.dk

spisested københavn

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder...

Tilmeld nyhedsbrev