Vores kokke bliver altid inspireret af årstidens råvarer. Som supplement til vores faste menukort tilbyder vi derfor nedenstående sæsonretter. De er kun på kortet i en ganske kort periode, så tøv endelig ikke med at få smagt på de udvalgte perler.
Sæsonretter
Til frokost & aften
HELSTEGT FLADFISK
En hel fisk på tallerkenen. Serveres med brunet smør, friske urter og nye små kartofler.
275
REJEMAD
Håndpillede rejer med dildmayonnaise, citron og frisk dild serveret på hvidt brød.
175
ØKOLOGISK BURRATA
Serveret på ristet surdejsbrød belagt med skiver af bagt tomat samt smørsauterede kantareller og persillepesto.
155
OX FRITES
Møre skiver af oksekød fra Kildegaarden serveret med pebersauce, pommes frites, bearnaisemayo og en grøn salat.
245
SPANSK SORTFODSGRIS
Serveret med kraftig sky med røget marv, persille, estragon og skalotteløg. Vi anbefaler pommes frites til.
275
BROMBÆR OG CHOKOLADE
Brombærsuppe og mælkechokoladekage serveret med brombærsorbet og hasselnøddemarengs.
95