Selskab i Tivoli | Hold dit arrangement hos os – Brdr. Price

Selskab i Tivoli

Menu | Kontakt

Rammerne


Privat selskabslokale:
Max 65 personer
Restauranten: Max 250 personer

For selskaber fra 9 personer skal der bestilles enslydende menu til hele selskabet. 

Kontakt os på: info.tivoli@brdr-price.dk eller +45 3841 5151.

 • Unikke rammer i den gamle have

Brdr. Price restaurant
 • Price-familien er en kreativ gøglerslægt med et helt særligt tilhørsforhold til Tivoli. Derfor er det kun passende, at vi kan byde op til selskab i lokaler, der ligger lige ud til Plænen i den magiske, gamle have.

 • I vores restaurant i Tivoli kan du holde selskab for både familie og kollegaer – med højt til loftet og omsluttet af unikke genstande, der fortæller historien om Pricernes arbejde med teater og pantomime.

 • Du og dine gæster vil opleve, hvordan brødrenes velkendte fokus på bordets glæder blander sig med havens eventyrlige stemning og skaber oplevelser, der vil leve længe i jeres fælles bevidsthed.  

restaurant i tivoli

Ægte Price-mad til dit selskab


Vores selskabslokale i Tivoli ligger i centrum af København, få meter fra S-tog, bus og metro. Her serverer vi det, vi kalder ”ægte Price-mad” – og hvad er så det, spørger du? Det er mad med holdning og karakter, mad som ikke er bange for at male med den helt store smagspensel.

Vores køkken er kendt for sit klassisk dansk/franske bistrorepertoire med råvarer af høj kvalitet. Vi er desuden leveringsdygtige i gode vine, og vores professionelle personale står klar til at sikre, at arrangementet lever op til forventningerne på alle fronter.

Vi sammensætter naturligvis selskabet ud fra dine ønsker, og efter aftale kan restauranten også benyttes udenfor Tivolis normale åbningssæsoner.

 • Hele restauranten

  Restauranten i Tivoli inklusive terrassen ud til Plænen giver et væld af muligheder for at huse selskab, fest, receptioner og meget mere. I restauranten er der fint plads til 150 gæster til spisning, ligesom der er adgang til et separat lokale med plads til 65 gæster. Til receptioner, hvor serveringerne foregår stående og terrassen er i brug, har vi plads til endnu flere.

 • Værtskab

  Vi skræddersyr selskabet i Tivoli tæt samarbejde med dig som vært. Vi byder gerne ind med vores erfaringer og kommer med gode idéer til serveringer og indslag. Har du særlige ønsker til underholdning, musik, bar, dekorationer eller andet, er vi selvfølgelig også behjælpelige med idéer og eksekvering.

 • Køkken og bar

  Måltidet var altid i fokus i brødrenes barndomshjem, og derfor er det selvfølgelig også det gastronomiske, der er i centrum, når vi holder selskab i Tivoli. Udover alt det bedste fra det dansk/franske bistrokøkken er vi også leveringsdygtige i gode vine, samt cocktails til at slå den festlige tone an.

Hvis væggene kunne tale...


… ville de fortælle den fantastiske historie om familien Prices arbejde med teater, gøgl og optræden, der kan spores tilbage til Adam og James’ tiptipoldefar. Familien har blandt andet været med til at grundlægge pantomimetraditionen i den gamle have, hvor flere familiemedlemmer gennem tiden har arbejdet som både instruktører, scenografer og selvfølgelig som optrædende artister, blandt andet i rollen som Pjerrot.

De lyse og højloftede selskabslokaler i Tivoli er indrettet med billeder, plakater og genstande, der knytter sig til pantomime- og cirkusdelen af familien, blandt andet et portræt af ”sommerfugleklovnen”, en kopi af maleriet af den franske maler Renoir.

 • Selskabslokale, Brdr. Price Tivoli
 • Brdr. Price restaurant
 • Brdr Price restaurant
 • Brdr. Price Tivoli Udsmykning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder...

Tilmeld nyhedsbrev