EBF3FB

Selskaber

Gaffel Til Grafik Small
 • Vi har de smukkeste rammer...

 • I historiske lokaler med højt til loftet og central beliggenhed midt i Tivoli tilbyder vi spændende rammer til dit næste selskab. Hos Brdr. Price er det nemt at invitere gæster - både for private og virksomheder.

 • Reception / Jubilæum / Kursus / Firmafest / Bryllup / Konfirmation / Fødselsdag / Show / Præsentation / Koncert / Business Dinner / Konference

53016123

Vores menu gør alle generationer mætte og glade


Vores køkken er kendt for det klassiske og internationale repertoire med råvarer af høj kvalitet. Vi er leveringsdygtige i gode vine og vores professionelle personale sikrer, at arrangementet lever op til forventningerne. Vi kan sammensætte en menu efter ønsker og budget. Har I særlige ønsker til underholdning, musik, dekoration, cocktailbar eller andet, kan vi også være behjælpelige. Vores restaurant i Tivoli ligger centralt i København, få meter fra S-tog og bus. Restauranten kan også benyttes udenfor Tivolis sæsoner, efter nærmere aftale. For selskaber på 10 personer - eller derover. Vær opmærksom på, at der skal bestilles samme menu til hele selskabet.

 • Hele restauranten

  Restauranten inkl. terrasse giver et væld af muligheder for at skabe selskab og fest, receptioner og meget andet. Her er fint plads til 150 gæster til spisning. Til receptioner, hvor serveringerne foregår stående og terrassen er i brug, har vi plads til endnu flere.

 • Værtskab

  Vi skræddersyr arrangementet i tæt samarbejde med jer som værter. Vi byder gerne ind med vores erfaringer og kommer gerne med gode idéer til serveringer og indslag. Har I særlige ønsker til underholdning, musik, bar, dekorationer eller andet, er vi selvfølgelig også behjælpelige her med idéer og eksekvering.

 • Køkken og bar

  Vi er leveringsdygtige i gode vine samt cocktails og vores professionelle restaurantchef, køkkenchef, kokke og sommelier er erfarne folk og garanter for et værtskab, som var I hjemme hos Brdr. Price privat.

Fantastiske lokaler, der emmer af hygge og historie

Måltidet har altid været et samlingspunkt i familien Price. Det var her, både brød og meninger blev brudt og delt. Lad os tilberede maden, så du kan fokusere på at nyde værtsrollen og selskabet.

 • Brdr. Price Tivoli 02 1600Px
 • RAIS5343 1600Px
 • RAIS5335 1600Px
 • RAIS6540 1600Px

Kontakt os for dialog om mulighederne.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at planlægge dit næste arrangement. Udfyld venligst formularen, så kontakter vi dig med mere information. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag besked om tilbud, særlige events og nyheder...

Tilmeld nyhedsbrev